Velg en side

StayPrep ble startet opp mai 2018. Selskapet driftes av Haakon Emil Foldvik, Kristian Johannessen og Alexander Sjursen. Vi brenner for nettopp det vi selger i nettbutikken, kombinert med trening. Dersom du trenger råd og tips, eller rett og slett lurer du på hvilken produkter som passer deg best og du får best utnytte av? Kontakt oss så hjelper vi deg mer enn godt nok igang!

Vi har som mål og bli størst innenfor det vi driver med.
Ett annet mål som er stort og som vi jobber mye med å få til, er at vi skal prøve å få vanskeligstillte mennesker i arbeid. Vi har fokus på å ta inn mennesker som har fått en feil start, og gi dem en ny en. Vi vil stå for total opplæring og dem vil kunne jobbe i kanaler som markedsføring, salg, pakking av forsendelser og så videre.
Sammen sprer vi glede!

Vi oppdaterer hele tiden vårt sortiment og får inn nye og spennende produkter fortløpende.  Vi brenner for rask og god kundeservice.

Vi synes det er urettferdig å måtte betale så mye penger for kosttilskudd, vi ønsker at dette skal være ett billig alternativ som man kan velge selv og benytte seg av, derfor er vi uslåelige på pris.

Enten du er en nybegynner eller en erfaren utdøver, har vi garanter noe som passer deg.

 

RASK LEVERING
BILLIGST
SUPER KUNDESERVICE

Din handlekurv